Advertisement!

Wednesday, 30 November 2011

Hari Ulang Tahun Kelahiran Ayahanda


Asasalamualaikum, salam sejahtera :)
Salam Maal Hijrah, still in mood enthusiastic for new Hijrah year, isn’t it?  :D
OK dayssss ago, last  24th November was actually my ayah’s birthday. His 63rd Birthday :)
Honestly I don’t really know what to give him, sebelum2 ni dah selalu bg baju dan sebagainya, tp biasa lah, die selesa pakai baju lama dia. “-_-  so, I’ve decided to give him something special, something custom, something only me can give him. So tadaaa! I’ve made him a birthday card! I don’t remember when was the last time I’ve made my own hand-made card.

Skill pun takde. Tapi cuba-cuba jugak la. It took me days to finish that card. Hampir seminggu bilik bersepah dgn kertas-kertas. Masa kat office dah terbayang-bayang how the card would look like, bile da balik, terus penat, sentuh sikit 10 minit, lepas tu tidur. So that’s why it took a very long time to finish it.
Then, tunggu 3 hari cuti baru boleh pos. and now I’m so nervous whether he already received it or not, and how would he think about the birthday card. And of course, hasilnya tidaklah secantik mana “-_- banyak lagi nak kena prektis hehe :)

And ouh, I’ve wrote a poem for my dad. I’m not sure if its qualified to be called as a poem, hahah :P
But the most important thing is, I wrote him a poem by myself, pouring myself out, describing my feeling on paper. That’s not easy man!

So, that’s it. I’m going to share a few pictures of my card, and my “poem” ..
Sekali lagi, Happy Belated Birthday, Ayah! I Love You, and thank you so much! <3

 the 'poem' , kalau tak nampak klik bg large :)

Sampul dan cover depan kad (yg bahagian dalam malu nak tunjuk :P) 

Chot dan birthday card Tok die heehee :)


Dan, lagu tema : Butterfly fly away - Miley Cyrus 

Maka berakhirlah sudah entry saya kali ni.
saya berjanji akan berusaha menjadi anak yg lebih baik, Insya Allah.
Thank you for reading, take care, senyum lebar sampai ke telinga :)
With lots of Lurve,

LailaEnzai

3 comments:

  1. Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete

so what do you think? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...